Resultaten voor boek

 
 
boek
Schutblad boek Wikipedia.
Dit wordt wel het inhangen van een boek genoemd. Na het voorste schutblad of schutvel volgt meestal een Franse pagina met een uitgebreidere omschrijving. Het schutblad is soms bladzijde 1 van een boek, de lege achterkant is dan bladzijde 2.
boek Twitter-zoekfunctie.
Mijn boek Mastering EOS is beschikbaar, een boek dat in detail verschillende aspecten van de EOS blockchain uitlegt en hoe het werkt. Tegenwoordig is er ook het boek over Amazon Daarnaast is het boek vrij voor diegenen die Amazone's' hebben Onbeperkt https//: amzn.to/3fnICQt.
Gijp boek Wikipedia.
Succes en controverse bewerken brontekst bewerken. De verkoop van het boek was uitermate succesvol, mede doordat het regelmatig gepromoot werd in het televisieprogramma Voetbal International. 4 Nochtans wilde uitgever Dick Holstein oorspronkelijk slechts 7.500 exemplaren van het boek drukken. 4 In september 2013 werd het boek genomineerd voor de NS Publieksprijs.
Boek Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Boek of met Boek in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Boek inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Boek en verwijzingen daarnaartoe.
Afblijven boek Wikipedia.
Van Holkema Warendorf. Afblijven is een boek van de Nederlandse schrijfster Carry Slee. Het werd uitgebracht in 1998. Het verhaal gaat over een meisje dat haar onzekerheid probeert te verbergen door pillen te slikken. In 2000 werd het boek bekroond met de Prijs van de Jonge Jury.
Index boek Wikipedia.
Voorbeeld van een index. Een index of register van een boek of andere publicatie is een lijst met trefwoorden, ook lemma's' genoemd en de bijbehorende paginanummers of de vindplaatsaanduiding. Boeken kunnen op hun beurt ook in een index zijn opgenomen.
Boek document Wikipedia.
Elk boek wordt in een bepaalde categorie ingedeeld, zoals sciencefiction, roman, po√ęzie of detective, en voorzien van een Internationaal Standaard Boeknummer ISBN, een universeel administratienummer. Ook worden de schrijvers, de uitgever, de eventuele vertalers en oorspronkelijke titel, de verschillende drukken en andere bijzonderheden over het boek vermeld, meestal in het colofon, dat vaak voor in het boek en enkele keren achter in het boek te vinden is.

Contacteer ons