Resultaten voor pallet dozen

 
 
pallet dozen
Palletdozen kopen Bangma Verpakking.
Blokpallet dozen zijn dubbelgolf kartonnen dozen en zijn geschikt om op blokpallets met een grondafmeting van 1.000 bij 1.200 mm te stapelen. Hieronder vindt u een overzicht van de blokpallet dozen die we verkopen. De weergegeven lengte en breedteafmetingen zijn binnenmaten, waardoor de verpakkingen precies op de pallet passen.
Palletiseerbare dozen die perfect stapelen op pallets RAJA.
Stapel perfecte pallets met palletiseerbare dozen en zorg voor een veilig transport. Palletiseerbare dozen hebben speciale formaten die afgestemd zijn op de afmetingen van pallets. Zo bent u er zeker van dat u de dozen makkelijk op een pallet kan stapelen.
Palletdozen Benut optimaal de palletruimte Tupak.
In de meeste gevallen is een palletdoos ook een Amerikaanse vouwdoos, maar zoals de naam palletdozen al aangeeft wordt het formaat van deze dozen afgestemd op Europallets van 1200800 mm of halve Europallets van 800600 mm. Deze dozen zijn perfect voor het verpakken van volume producten, bulkgoederen en goederen die door de lucht worden vervoerd. Afgestemd op verschillende palletformaten, zodat ruimte op pallet optimaal wordt benut. Snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Handig voor alles wat u wilt opbergen of verzenden. Direct leverbaar in verschillende afmetingen. Zit uw maat er niet bij? Neem contact op voor een maatwerk doos. Advies of grote hoeveelheden nodig? Heeft u grote hoeveelheden nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten.
Palletdoos.
Beschermen/transport Dozen Enveloppen Etiketten tape Kantoor magazijn Papier Sample aanvragen Tassen zakken Verzendverpakkingen. In onze categorie palletdozen vind u hele palletdozen en halve palletdozen. Onder hele palletdozen maken we onderscheid tussen blok pallet formaat en euro pallet formaat. Hele blok palletdozen hebben de afmeting: 1180980 mm.
Palletdozen containerdozen en exportdozen stevig en duurzaam Sabé Verpakkingen.
Palletdozen online kopen bij Sabé. Palletdozen zijn uitermate geschikt voor het optimaal benutten van de beschikbare ruimte op een pallet, terwijl de producten in de dozen goed beschermd worden. Het dubbele golfkarton dat de palletdozen kenmerkt, zorgt daar vanzelfsprekend voor.
Palletdozen kopen? Voordelig bij Logistiekconcurrent.nl.
Dit kan één doos zijn die precies op de pallet past, maar dit kunnen ook kleinere dozen zijn die samen precies het formaat van een pallet kunnen vullen. Op een europallet passen bijvoorbeeld 4 kleinere dozen met een buitenmaat van 60 x 40 cm.
Europallet dozen Blokpallet dozen Profipack.nl.
FEFCO 0201 1. Kartonnen pallet dozen / palletiseerbare containers in dubbelgolfkarton hebben speciale afmetingen die perfect stapelen op pallets van 80 x 120 cm. Een goed gestapelde en stabiele pallet voorkomt dat uw goederen gaan schuiven tijdens het transport. Zo vermijdt u beschadiging van uw producten.
Dozen en pallets.
Past uitstekend op een pallet. Pallets van geperst hout. Handige stapelbare pallets. Handige stapelbare pallets. Voor een natuurlijke presentatie. Voor een natuurlijke presentatie. Dozen dubbele golf Master'in' Access. Master'In' Access is een fefco 0201 doos met testliner aan de buitenzijde.

Contacteer ons