Op zoek naar fysiotherapie?

 
 
fysiotherapie
Fysiotherapie in Meppel Fysiotherapie de Commissaris.
Fysiotherapie op topniveau. Fysiotherapie in Meppel. Waarom Fysio De Commissaris? Wij zijn een jong, dynamisch en gedreven team! Je kunt altijd bij ons terecht voor behandelingen, ook s avonds en op zaterdag. Buiten deze tijden zijn wij altijd bereikbaar en zullen als het mogelijk is direct of anders uiterlijk de volgende dag reageren!
Fysiotherapie Antoni van Leeuwenhoek.
In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Leiden. Ik ben in het Antoni van Leeuwenhoek gestart als stageaire en gelukkig kon ik na mijn stage blijven en werk ik nu met veel plezier op de afdeling fysiotherapie.
Fysiotherapie Hoofdweg Fysio Amsterdam.
Team Over ons. Fysiotherapie Hoofdweg Amsterdam-West. Met het uitgebreide zorgaanbod en de vele specialisaties van Fysiotherapie Hoofdweg Amsterdam kunnen we de patiënt nog beter van dienst zijn. Zorg op maat noemen wij dat. De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat.
Fysiotherapie.
Driejarige vwo route. Heb jij je vwo-diploma gehaald en wil je Fysiotherapie gaan studeren aan de Hanzehogeschool Groningen? Wellicht is de versnelde 3-jarige route Fysiotherapie dan wat voor jou! Vanaf studiejaar 2015-2016 bestaat er de mogelijkheid voor studenten met een afgeronde VWO vooropleiding of een afgeronde Bachelor vooropleiding HBO of universitair om de opleiding fysiotherapie in drie jaar af te ronden.
MTP Fysiotherapie: voor professioneel en snel herstel zonder wachttijden.
MTP Fysiotherapie is een middelgrote praktijk met onder andere algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, orthopedische manuele therapie, craniofaciaaltherapie, echografie, shockwave, dry needling, medical taping en rocktape. Daarnaast werken wij in onze praktijk samen met osteopathie, een psychomotorisch beweeg therapeut, sport diëtist, personal trainers en een sport en ontspanningsmasseur.
Wat is fysiotherapie? Therapieën voor spieren en gewrichten.
Het is het belangrijk dat je zelf meewerkt aan het verminderen van je klachten door oefeningen te doen. Meer over fysiotherapie en verschillende soorten fysiotherapie vind je op solvo. Hier kun je ook gelijk op zoek gaan naar een fysiotherapeut bij jou in de buurt die gespecialiseerd is in het behandelen van jouw specifieke klachten.
Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof.
013 571 82 14. Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof Fysiotherapie Tilburg Reeshof. terug naar overzicht.
Fysiotherapie Nieuwegein.
Stoppen met roken. Welzijn op recept. Uw Zorg online app. Folders en brochures. Op reis en medicijnen. Afdeling fysiotherapie de Roerdomp. In de praktijk werken 6 fysiotherapeuten met ieder zijn/haar specialisatie. Zij bieden algemene fysiotherapie, manuele therapie en haptonomische fysiotherapie.

Contacteer ons