Op zoek naar gedichten?

 
 
gedichten
Het is: gedichten Diest.
Ingeklemd tussen het openingsgedicht Lament' en slotgedicht Orakel' staan 27 gedichten 69 pagina's, verdeeld over vier afdelingen, waarin de lezer al direct wordt geconfronteerd met beeldspraak als het" buisworden van de geest een / stilgehouden uitrekken / van tamme vezels die zich / opwerpen" pagina 16 of deze" schaduwbokser der / sferen zweept de ritmes / op en zoekt intussen / een kern achter de schors" pagina19.
Gedichten en vredesboodschappen over 27 jaar weer te lezen Destelbergen Regio HLN.
De gemeenteraadsleden van Destelbergen hebben twee gedichten ondertekend van dorpsdichter Pieter Viktor Kindt. De gedichten krijgen een plaats in de tijdscapsules die op 1 november in de grond worden gestopt op de begraafplaatsen van Destelbergen en Heusden. Op 1 november 2045 zullen ze worden ontgraven naar aanleiding van de herdenking van honderd jaar Wereldoorlog Twee.
14 nieuwe gedichten voor poëzieautomaat Arboretum Kalmthout.
Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen. Deze website maakt gebruik van cookies. Deze melding sluiten. 14 nieuwe gedichten voor poëzieautomaat. In de arboretumtuin staat sinds vorige zomer een poëzieautomaat met gedichtjes over Arboretum Kalmthout door tuindichter Sine Van Mol.
Gedichten Zusters Clarissen.
In deze rubriek kan je genieten van een aantal mooie gedichten waarin een diepere boodschap vervat ligt. Voor het publiceren van de gedichten werd telkens toestemming gevraagd aan de uitgever of de auteur ervan. Schrijf je zelf ook gedichten en zou je er graag eentje op deze website publiceren, aarzel dan niet ons te contacteren!
Gedichten Gemeente Bornem.
Ben je niet zeker of gedichten je ding zijn? Verras jezelf en surf eens naar een poëziewebsite. Wedden dat er een gedicht is dat jou zal raken? Een gedicht dat exact vertelt hoe jij je nu voelt: vrolijk, verdrietig, in de war, kwetsbaar, onoverwinnelijk, verlegenverliefd.
gedichten claire vanden abbeele.
Gedichten claire vanden abbeele. Alles leeft in tijd Alles leeft in tijd. zo is het bestaan. Komen en gaan. zaaien en maaien. de eeuwigheid ingaan. Alles heeft zijn tijd. claire vanden abbeele. uit Nu jij er niet meer bent, Lannoo.
Gedichten voor de kleine reus Peter Holvoet-Hanssen Polis.
Publicatiedatum: 12 jan. In Gedichten voor de kleine reus gaat Peter Holvoet-Hanssen op zoek naar muziekdoosgedichten die schoonheid én sluipend gif bevatten. De gedichten zijn intiem maar onheil rukt op, in de gedaante van een vernietigende reus die aan de einder verschijnt.
Gedichten Archieven Tine Mortier.
18 november 2016 18 november 2016 Tine 1 reactie Gedichten, Weblog gedicht, lijsternest, poëzie, schrijfresidentie. Gedichten in de toekomst in uw mailbox ontvangen? Dat kan hier! 15 november 2016 15 november 2016 Tine 2 reacties Gedichten, Weblog. dat je steeds meer hardop in jezelf gaat kletsen.

Contacteer ons